ING Paviljoen

Naast het nieuwe hoofdkantoor van ING in Amsterdam Zuid-Oost realiseert de ING een bijzonder paviljoen.

iFS Building Systems heeft opdracht om de gevel van dit paviljoen te realiseren.

De staalstructuur wordt gerealiseerd uit stripstaal waardoor een bijzonder slank aanzicht ontstaat. Aan de buitenzijde wordt de gevelconstructie voorzien van een beglazingssysteem. Het glas is uitgevoerd in extra helder, ijzeroxide arm glas voorzien van een combicoating met zowel isolerende- als zonwerende capaciteiten en wordt middels een verborgen bevestiging op de structuur gefixeerd. De glas-glas voegen worden middels kit gesloten.

Bijzonder is de warm gebogen beglazing die op de hoeken van het paviljoen wordt toegepast.

Projectgegevens

OpdrachtgeverG&S Bouw
ArchitectPowerhouse Company
UitvoeringQ1 2019