Residence Opduin te Noordwijk

Ingebed in historisch duingebied krijgt Noordwijk aan Zee er met Residence Opduin de ultieme woonbeleving bij. Aan de Rembrandtweg 10-12 in villawijk De Zuid realiseert de Noorlander Groep een elegant ogend appartementencomplex. In een weldadige, groenrijke omgeving, op loopafstand van zee en strand. Een unieke locatie die vraagt om kleinschaligheid met allure. Dit vertaalt zich in een appartementencomplex dat oogt als twee vrijstaande villa’s en geheel aansluit op de omgeving. Met slechts vier woonlagen, en in totaal acht zeer exclusieve woonresidenties.

IFS Building Systems heeft van Noorlander Bouwgroep opdracht gekregen om het glazen atrium tussen de vrijstaande villa’s te realiseren. Onderdeel van onze opdracht zijn de gevels aan voor en achterzijde, glazen trappen en bordessen in het trappenhuis, glazen liftschacht, stalen balustraden rond de bordessen en trappen. Voor comfort en brandveiligheid worden tevens 2 daklichten in het Atrium voorzien van rook- en warmteafvoeren.

Onderdeel van het project is ook een inpandige parkeervoorziening op niveau -1, deze is stijlvol en uitnodigend als een luxe lounge. Hier realiseert IFS Building Systems diverse puien en een tochtsluis, waarvan een deel brandwerend zal worden uitgevoerd. Voor daglicht toetreding worden in de parkeerkelder 2 daklichten voorzien.

Wij realiseren daarnaast diverse daklichten en z.g. solartubes in de appartementen op de bovenetage van de villa’s.

 

Projectgegevens

OpdrachtgeverNoorlander Bouw BV
ArchitectArchitectenbureau Van Manen
UitvoeringQ1 2021