Wij denken in glas

transparante glas & staal constructies

IFS Building Systems, een in glas en staal gespecialiseerd team, helpt architecten en bouwbedrijven om het volledige potentieel van het ontwerp om te zetten in de mooiste constructies van glas en staal. Wij denken en dromen in glas.

De combinaties van materialen en verbindingen, technieken, profielen, coatings, glassoorten en screenings zijn oneindig: Gebogen glas, groot formaat glas, speciale glas-oplossingen voor renovaties of nieuwbouw, speciale lijmtechnieken, glazen verstevigingsribben, bijzondere glasdetails.

Wat niet veel mensen weten is dat je grote glasplaten op de bouwplaats kan buigen. Dus tijdens de installatie! Dit levert in productie en logistiek grote kostenbesparingen op. Maar je moet wel weten wat je doet.

IFS Building Systems biedt volledige ondersteuning en samenwerking in elke fase van het project:

  • Idee/Ontwerp
  • Engineering
  • Productie en Inkoop
  • Levering
  • Montage en Oplevering

Met onze passie, kennis en kunde hebben wij al veel bijzondere projecten gerealiseerd. Vaak in samenwerking met toonaangevende architectenbureaus. In een project hebben we altijd de drive om het dit keer innovatiever, mooier en nog beter te doen. Dat maakt ieder project uniek en ieder volgend project een nieuwe uitdaging. Waarmee onze reputatie steeds opnieuw bevestigd wordt.